Waar ben je naar op zoek?

Sluit zoekvenster

Zoals al in de nieuwsbrief van woensdag 1 december werd gecommuniceerd zal de bondscompetitie doorgaan onder de geldende maatregelen. De regiocompetitie indoor kan plaatsvinden tot en met 19 december. Ook de Rayonkampioenschappen en de Bondskampioenschappen blijven op de agenda staan. Dit besluit kon genomen worden, nadat de zestien regio competitieleiders snel en adequaat informatie hadden aangeleverd omtrent de voortgang van de competitie in hun regio.

Omdat de competitie niet in alle regio’s even ver gevorderd is, is ervoor gekozen de uitslag op te maken uit vijf wedstrijden. Dit houdt in dat de beste vijf scores tellen voor de eindklassering in de regiocompetitie. Om mee te kunnen doen aan de Rayonkampioenschappen Indoor geldt eveneens dat minimaal vijf regiowedstrijden geschoten moeten zijn.

Gezien de langere looptijd van de regiocompetitie 25m1pijl – t/m 20 maart 2022 – worden vooralsnog geen wijzigingen aangebracht in deze competitie. Hier gelden dus de beste zes resultaten.

Wanneer bekend wordt hoe het maatregelenpakket na 18 december eruit komt te zien, zal er een nieuwe afweging worden gemaakt.

Richt je pijlen op de laatste nieuwtjes! Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis geen enkel schot.