Waar ben je naar op zoek?

Sluit zoekvenster

Op zaterdag 2 december a.s. is de najaarsvergadering van de Bondsraad. Dit is de laatste vergadering van Lex Roolvink als voorzitter van Koninklijke HandboogSport Nederland (KHSN). De vergadering wordt dit keer gehouden in Hotel- en Congrescentrum Papendal in Arnhem. De vergadering is openbaar toegankelijk voor leden van KHSN.

Nieuwe regie, nieuwe schutters
Op de agenda van de Bondsraad staan natuurlijk het jaarplan en de begroting voor 2024. Het jaarplan 2024 heeft de titel ‘Nieuwe regie, nieuwe schutters’, waarmee de nadruk wordt gelegd op het feit dat KHSN een andere rol gaat aanmeten om huidige leden goed te kunnen blijven bedienen en nieuwe schutters te kunnen aantrekken. Ook is er in de begroting ruimte gemaakt voor een nieuwe medewerker op het bondsbureau, zodat kan worden ingespeeld op de uitdagingen waar we in deze tijd mee te maken hebben.

Twee nieuwe bestuursleden
Als de Bondsraad er mee instemt, heeft het bondsbestuur per 3 december twee nieuwe leden, te weten Sarina van Dalen en Didier Oosterom. Beiden zijn zeer gemotiveerd om vanuit het bondsbestuur aan de slag te gaan met en voor de handboogsport. De procedure voor de zoektocht naar een nieuwe voorzitter is nog in volle gang. Hopelijk kan dit jaar nog een kandidaat worden voorgedragen. Wil je meer weten over het profiel van de nieuwe voorzitter, kijk dan op dit nieuwsbericht.

Rayonvergaderingen
Naar goed gebruik zullen – tussen het moment van het versturen van de vergaderstukken en de bondsraad – rayonvergaderingen worden gehouden. Deze zijn als volgt gepland:
– maandag 6 november: Rayon 2 bij HBC Doelgericht in Hoek van Holland
– zaterdag 11 november: Rayon 1 bij Het Wapen van Ens in Ens
– maandag 27 november: Rayon 3 bij HBV Constantia in Drunen
– woensdag 29 november: Rayon 4 bij HBS De Ster 2.0 in Echt (let op: aangepaste datum)
Alle verenigingen zijn dan van harte uitgenodigd bij de vergadering van het rayon waar de vereniging is gevestigd.

Vergaderstukken
De vergaderstukken voor de Bondsraad zijn hier te vinden.

Wilt u naar de Bondsraad komen, laat dit dan weten via info@handboogsport.nl.

Richt je pijlen op de laatste nieuwtjes! Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis geen enkel schot.