Waar ben je naar op zoek?

Sluit zoekvenster

Vanaf morgen beginnen de European Field Archery Championships in het Hongaarse Sopron. Vandaag schoten de eerste Nederlanders al een paar pijlen tijdens de training.

De EFAC vindt plaats van 24 tot en met 30 juli en wordt geschoten volgens de regels en voorschriften van de IFAA. Het toernooi staat open voor alle deelnemers uit Europese lidstaten waaronder elf Nederlanders. Vorig jaar vond de EFAC nog plaats in ons eigen land, in Doorwerth, waar Rick van der Ven in zijn klasse won. De wisseltrofee is door de Nederlandse delegatie meegenomen naar Sopron voor de winnaar van dit jaar.

Maandag 24 juli de eerste formaliteiten zoals boogcontrole, team captains meetings en bekende March of Nations. Dinsdag begint het toernooi dan echt met de Veld ronde, gevolgd door de Hunter ronde op woensdag, Animal ronde op donderdag, Veld ronde op vrijdag en afsluitende Hunter ronde op zaterdag.

Wij willen Inge, Frans, Maarten, Judith, Chiara, Theo, Toon, Wim, Herman, Bert en Paul veel plezier en succes wensen in Sopron!

Richt je pijlen op de laatste nieuwtjes! Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis geen enkel schot.