Waar ben je naar op zoek?

Sluit zoekvenster

Van 18 tot en met 22 maart zal het IFAA European Indoor Archery Championships plaatsvinden op het Canarische Eiland Fuerteventura. Na de vorige editie in Finland zullen de deelnemers nu hogere temperaturen ervaren op het Canarische eiland dat toebehoort aan Spanje.

Het toernooi gaat op woensdag 20 maart daadwerkelijk van start met de eerste ronde. Maar niet voordat er op de avond voorafgaand aan de Nations Parade heeft plaatsgevonden. Verdeeld over drie dagen schieten de deelnemers vier IFAA indoor rondes en drie IFAA flint rondes. Met als afsluiting de awardceremonie op vrijdagavond.

Zes Nederlanders gaan strijden om de Europese IFAA titels Indoor. Onder hen regerend Europees Kampioen Judith Porsch (Historical) en haar man Maarten Porsch (Historical) die in 2022 nog het zilver won. Er staat nog een duo op inschrijflijst, namelijk Jan en Inge Enthoven, beide met Freestyle Unlimited. Tineke Visser-Dijkstra (Historical) en Ilse Bottema (Freestyle Limited Recurve) sluiten de Nederlandse deelnemerslijst af.

Scores zijn na publicatie te vinden op de website van het EIAC.

Richt je pijlen op de laatste nieuwtjes! Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis geen enkel schot.