Waar ben je naar op zoek?

Sluit zoekvenster

Een nieuw gezicht bij KHSN, maak kennis met Martijn Pals! Martijn zal geleidelijk de huidige werkzaamheden van Bart Sterken overnemen op het gebied van wedstrijdzaken zodat Bart zich kan richten op sportontwikkeling.

Mijn naam is Martijn Pals, 35 jaar en kom uit Enschede en woon daar samen met mijn vriendin en twee zoontjes Owen en Djoah (3 jr. en 1 maand oud). Deze maand ben ik begonnen bij KHSN op competitie en wedstrijdzaken, waar ik het stokje ga overnemen van Bart Sterken. Naast mijn werkzaamheden bij de bond ben ik ook nog actief als clubkadercoach bij Sportbedrijf Deventer, waarin ik de jeugdtrainers begeleid tijdens trainingsavonden bij een korfbalvereniging.

Zelf kom ik uit de korfbalsport, waarin ik jaren als speler actief ben geweest. Als speler heb ik vanaf mijn 18e helaas veel blessures gehad aan de knieën waardoor ik nooit alles eruit heb kunnen halen. Net voor de corona periode wilde ik nog één keer fit worden, wat ook lukte. Nog wat wedstrijden gespeeld, maar toen werden de competities stilgelegd. Wat ook betekende dat het voor mij klaar was. Tussendoor ben ik nog zo’n 10 jaar trainers geweest van jeugd en seniorenteams. Erg interessant om het van de zijlijn mee te maken. Op dit moment ben ik geen trainer/coach meer. Wellicht ga ik dit in de toekomst weer oppakken als de kinderen wat ouder zijn.

Verder heb ik HBO Sportkunde gestudeerd aan de CALO in Zwolle. Een opleiding waar je veel kanten mee op kon. Omdat ik meerdere kanten interessant vond, was het even zoeken wat het beste bij mij paste. Het werken bij een sportbond steekt er toch wel bovenuit. De plek hier op Papendal is dus geen onbekend terrein voor mij. Hiervoor heb ik bijna twee jaar gewerkt bij de NeFUB: de floorball en unihockey bond.

De handboogsport is eigenlijk best nieuw voor mij. Deze sport ken ik alleen van de Olympische Spelen, die gelukkig binnenkort weer beginnen in Parijs. Wat ik mij ervan herinner is de focus en concentratie bij spelers en de spannende wedstrijden die het opleverde. Hiervan was ik wel onder de indruk destijds. De komende periode ga ik me meer en meer verdiepen in de handboogsport en kennismaken met de mensen binnen deze mooie sport. Daarnaast ga ik mijn best doen om jullie zo goed mogelijk te ondersteunen wat betreft competitie gerelateerde zaken. Tot snel!

Groet,
Martijn

Richt je pijlen op de laatste nieuwtjes! Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis geen enkel schot.