Waar ben je naar op zoek?

Sluit zoekvenster

Op zaterdag 21 en zondag 22 januari werd door handboogschutterij VZOS in Santpoort een Internationaal IFAA Indoor toernooi georganiseerd. Schutters uit Nederland, Duitsland en België namen deel aan deze kleinschalige maar mooie wedstrijd.

Tijdens deze IFAA indoorwedstrijd konden er Nederlandse records geschoten worden door de goedkeuring op zowel nationaal als internationaal niveau . Er waren twee wedstrijd typen verdeeld over de twee dagen, het schieten op een vaste afstand van 20 Yards en het schieten vanaf 6 verschillende schietlijnen variërend tussen 20 feet en 30 Yards.

De wedstrijd was ook een uitgerekende kans om te trainen voor de schutters die deel gaan nemen aan het WK IFAA Indoor in Kent (Engeland) van 13 tot en met 18 februari. Onder deze schutters onder andere Judith & Maarten Porsch en Ernie Breuer van diezelfde club. Totaal zijn er per schutter meer dan 250 pijlen verschoten in het weekend. Binnen onze sport kennen we veel verschillende bogen en velen daarvan waren vertegenwoordigd. Hierdoor werd het een gevarieerd toernooi waarbij iedereen plezier had om in zijn eigen discipline te kunnen schieten.

Richt je pijlen op de laatste nieuwtjes! Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis geen enkel schot.