Waar ben je naar op zoek?

Sluit zoekvenster

Op zondag 28 mei gaat het nieuwe seizoen van de Lowlands Archery Series Jeugd van start. Op die dag ontvangt De Meierijers in Berkel-Enschot de jeugdige sporters voor de opening van hun outdoor-seizoen. De Lowlands Archery Series Jeugd is een unieke wedstrijdserie, speciaal bedoeld voor onze jeugdleden. Zowel beginners als gevorderden zijn van harte welkom om deel te nemen. Wedstrijden gaan over 3 x 36 pijlen. Afstanden variëren van 20 meter voor de allerjongsten, tot 70 meter voor de oudste jeugdcategorie. Er wordt geschoten in de materiaalklassen recurve, compound en barebow.

Het is mogelijk om voor één enkele wedstrijd in te schrijven. Echter, aan hoe meer wedstrijden je deelneemt, hoe groter de kans dat je er aan het einde van het seizoen met de felbegeerde beker vandoor gaat. Meer informatie over de Lowlands Archery Series Jeugd vind je in het wedstrijdreglement.

Wedstrijdkalender Lowlands Archery Series Jeugd 2023
Klik op een wedstrijd naar keuze om je direct in te schrijven.

Tijdens de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen worden de winnaars van de Lowlands Archery Series Jeugd 2022 gehuldigd. De winnaars worden hierover persoonlijk geïnformeerd.

Richt je pijlen op de laatste nieuwtjes! Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis geen enkel schot.