Sinds 2016 ligt in het Noord-Limburgse Horst een handboogcentrum met de naam; Archery Service Center. Archery Service Center kent zijn oorsprong in 2007, als handboogwinkel vanuit de bijkeuken van het huis van Johan van Dongen. Van Dongen, die als oud-topsporter enorme bekendheid geniet in de sport, wist in korte tijd zijn winkel succesvol op te bouwen waardoor uitbreiding noodzakelijk was.In 2009 verhuisde de winkel naar de huidige locatie in het Noord-Limburgse Horst. Vanaf die plek startte bij eigenaren Mary en Johan de droom van een uniek multi-disciplinair handboogcentrum.

Lees hier meer over de geschiedenis van het handboogcentrum

Op 2 juli van het afgelopen jaar vond de opening plaats van deze droom; Handboogcentrum Archery Service Center. Het 10.000m2 centrum biedt handboogsport faciliteiten voor alle disciplines, binnen en buiten!

Naast een ruime winkel met verkoop en reparatie heeft het centrum maar liefst 16 binnenbanen en 13 buitenbanen. Buiten kan vanuit een verwarmd overdekt terras tot maximaal 90 meter geschoten worden op volledig foam doelpakken. Voor het afstellen van het materiaal is er een testruimte te huur met een Hooter-Shooter en binnenkort ook video-analyse. Kortom, alles wat de handboogsporter nodig kan hebben.

Het laatste wapenfeit is Archery Learning Projects. Onder deze noemer wordt een breed scala aan workshops gegeven, voor beginners tot gevorderden in de sport. Dit alles onder de deskundige leiding van Johan en zijn team.

Bekijk HIER de aankomende workshops van Archery Learning Projects

Archery Service Center,
Passie voor de handboogsport. Met het accent op service.


Als Associate sponsor krijgt Archery Learning Projects zichtbaarheid op alle Lowlands Shootout wedstrijden, advertentie in het Handboogsport magazine, social media campagne en sponsorvermelding op de Lowlands Shootout website.