Waar ben je naar op zoek?

Sluit zoekvenster

Komend weekend barst in Sint-Oedenrode de strijd los om de nationale Veld-titels. Gedurende twee dagen leggen de 95 deelnemers een uitdagend parcours af, dat bestaat uit 48 doelen. Het parcours is vakkundig uitgezet door het vrijwilligersteam van Concordia Sint-Oedenrode.

Het belooft een mooi weekend te worden. Vanwege de voorspelde warmte zal er een beroep gedaan worden op fysieke en mentale fitheid van de sporters. De sterksten zullen uiteindelijk boven komen drijven en met de medailles huiswaarts keren. Los van de prestaties zullen sportiviteit en gezelligheid hoog in het vaandel staan.

Dertien winnaars Lowlands Archery Series Veld aan de start
Het NK Veld vormt het slotstuk van het nationale veld-seizoen. Eerder dit jaar werden er tien wedstrijden gehouden in het kader van de Lowlands Archery Series Veld. Maar liefst 13 winnaars van het eindklassement in deze wedstrijdserie maken komend weekend ook hun opwachting in Sint-Oedenrode.

Vier EK-gangers te bewonderen
Van 16 t/m 23 september worden in het Italiaanse Cesana – San Sicario de Europese Kampioenschappen Veld gehouden. Richting dat EK vormt de wedstrijd in Sint-Oedenrode de laatste échte test voor Mariska Koonings, Willem Bakker, Wirdmer Griemelink en Jelle Reule. Zij zullen in Zuid-Europa namelijk de Nederlandse driekleur verdedigen.

Lokale matadoren gaan voor verrassing
Op de deelnemerslijst prijken ook de namen van twee leden van de organiserende vereniging.
Namens Concorida Sint-Oedenrode gaan Gerrie van Hees en Wicher Fekken hun beste beentje voorzetten en proberen de medailles in Sint-Oedenrode te houden. Zij doen dit beiden in de materiaalklasse Longbow

Live scores
Op deze website verschijnen gedurende het weekend regelmatig updates van de scores.
Tevens kan op deze pagina nu al de deelnemerslijst en de baanindeling voor de eerste dag geraadpleegd worden.

Locatie & tijden
Het wedstrijdterrein is gelegen nabij de Espendonk te Sint-Oedenrode.
Op zaterdag 9 september start de wedstrijd om 10.00 uur.
Op zondag 10 september vliegen om 09.00 uur de eerste pijlen richting het blazoen.

Richt je pijlen op de laatste nieuwtjes! Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis geen enkel schot.