Waar ben je naar op zoek?

Sluit zoekvenster

Naar aanleiding van de sinds dinsdag 29 september aangescherpte maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, heeft er overleg plaatsgevonden tussen het NHB bondsbureau, de commissie Run Archery en de lokale organisatie van het NK Run Archery Sprint.

Helaas zijn wij gezamenlijk tot de conclusie gekomen dat het met de huidige maatregelen niet mogelijk is om een volwaardig (Open) NK Run Archery Sprint te organiseren. Zo zou het aantal deelnemers beperkt zijn door afzeggingen van alle buitenlanders en meerdere Nederlanders, er geen catering mogelijk zijn en zouden de faciliteiten moeten worden aangepast. Sociale ontmoeting rond de wedstrijd zou ook niet mogelijk zijn. Verder zouden er veel extra maatregelen (en daarmee gepaard gaande kosten) getroffen moeten worden om afstand en hygiëne te garanderen. Dit alles heeft geleid tot de afweging dat het NK Run Archery Sprint in 2020 niet kan plaatsvinden.

Wij willen de organiserende vereniging Aurora Oirschot bedanken om de organisatie in deze onzekere tijd op zich te willen nemen.

Gezamenlijk is besloten om – nu het NK niet doorgaat – de inzet voor de discipline Run Archery zodanig bij elkaar te brengen dat er in 2021 een interessante en aantrekkelijke wedstrijdkalender ontstaat. Daarbij willen we ook optrekken met andere partners.

Wij hopen dat iedereen gezond blijft en dat we in 2021 een fantastisch Run Archery jaar kunnen neerzetten.

Alle aangemelde deelnemers zullen per mail aanvullend worden geïnformeerd.

Richt je pijlen op de laatste nieuwtjes! Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis geen enkel schot.