Waar ben je naar op zoek?

Sluit zoekvenster

De World Cup series is vandaag gestart in Guatemala. Een wedstrijd waar 25 landen landen aanwezig zijn met 158 schutters. Waarbij recurve, compound en weer team onderdelen aan bod zal komen.

De schutters die Nederland zullen vertegenwoordigen in deze wedstrijd leest u hieronder.

Recurve Heren
Sjef van den Berg
Steve Wijler
Rick van der Ven
Gijs Broeksma

Recurve Dames
Gabriela Schloesser

Compound Heren
Mike Schloesser

Compound Dames
Jody Vermeulen

Aan de hand van het aantal TeamNL deelnemers zullen wij een select aantal team onderdelen schieten. Namelijk de Recurve Heren, Recurve mix en Compound mix onderdelen.

Op dinsdag 20 april zullen de deelnemers hun kwalificatie rondes schieten. Op de woensdag zullen de individuele wedstrijden geschoten worden. Op donderdag zal de eerste helft bestaan uit individuele matches voor de recurve dames en heren. De tweede helft zal bestaan uit de mix teams recurve & compound onderdelen. De vrijdag zal bestaan uit de non-mix team wedstrijden, op deze dag zal alleen het Heren Recurve schieten. Op deze dag worden de bronzen finales al geschoten van deze team onderdelen.

Zaterdag 24 april begint met de gouden finales van de Compound team onderdelen (dames & heren) en wordt de bronzen finale en gouden finale geschoten voor het mix Compound mix onderdeel. Hierna op de 2e helft van de dag zullen de individuele dames en heren Compound finales (brons en goud) geschoten worden.

Zondag 25 april begint met de gouden finales van de Recurve team onderdelen (dames & heren) en wordt de bronzen finale en gouden finale geschoten voor het Recurve Mix onderdeel. Op de 2e helft van de dag zullen de individuele dames en heren Recurve finales (brons en goud) geschoten worden.

Deze finales zijn live te volgen op het youtube kanaal van World Archery. Hieronder zijn de links voor de verschillende finales geplaatst.

Wilt u het volledige tijdsschema zien van de World Cup? Klik dan hier.

Richt je pijlen op de laatste nieuwtjes! Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis geen enkel schot.