De dag na de kwalificatieronde voor de stonden de individuele matches voor recurve op het programma van het veldtoernooi. Gaby Schloesser schoot haar eerste match tegen de Slowaakse Denisa Barankova. Een match die Gaby met 85-81 won. In de match daarna tegen de Amerikaanse Molly Nugent behield Gaby vorm. Echter was de 85 punten nu niet genoeg tegen de 89 punten van de Amerikaanse.

“Het was echt leuk om op deze locatie te schieten. Normaal ben ik gewend aan een finale veld van het outdoortoernooi, maar dit was een ander soort finale veld. Ik vind het best grappig dat veldschieten alles te maken heeft met focus en ervaring, je moet altijd ‘in the game’ zijn en ik heb het gevoel dat ik het redelijk goed heb gedaan. Misschien heb ik wat meer ervaring nodig, maar over het algemeen ben ik tevreden met wat ik heb gedaan.”