Afgelopen weekend vonden zowel de Indoor World Series Finals als The Vegas Shoot plaats in het Amerikaanse Las Vegas. De wedstrijd in Las Vegas was de laatste wedstrijd van de Indoor World Series. Ook nu waren er Nederlanders succesvol: Mike Schloesser won zilver, Steve Wijler won brons.

Net als bij de vorige wedstrijd in de Indoor World Series (in het Franse Nimes) stond Mike in Vegas tegenover de Amerikaan James Lutz. Maar in tegenstelling tot de finale twee weken geleden kwam Mike dit keer een punt te kort voor de winst. De finalematch in Vegas eindigde met 148-149.
Steve Wijler won na een spannende kwart- en halve finale het brons in de match tegen de Spanjaard Pablo Acha: 7-3. De kwartfinale schoot Steve tegen Florian Unruh, waar Steve foutloos bleef. Alleen in de tweede set liet de Duitser een steekje vallen. De halve finale tegen Marcus D’Almeida ging gelijk op en eindigde in 5-5: shoot-off. Daar kreeg de Braziliaan het voordeel van de scheidsrechter.

Willem Bakker sloot de Indoor World Series af met een negende plaats, James Stephens werd 18e, Laura van der Winkel zevende en Gaby Schloesser negende.

The Vegas Shoot
Naast de eerder besproken sporters deden er nog eens vijf Nederlanders mee aan The Vegas Shoot. Olaf van Vlodrop deed mee in de Bowhunter categorie, Jay Tjin-A-Djie en Johan van Drunen met compound, Tim van Dorst met Recurve en Chantal Noest met Recurve Barebow. Daarmee kwam het totaal aantal Nederlandse deelnemers in Las Vegas uit op elf.