Jacqueline van Rozendaal-van Gerven (52) is vanaf 1 maart 2017 toegevoegd aan de technische staf van de NHB als Dames trainer.

Jacqueline heeft op sportief en bestuurlijk vlak ruime ervaring in de handboogsport. Jarenlang is ze actief geweest bij haar club, De Vrolijke Schutters Rosmalen. Als handboogsporter heeft ze tweemaal op het hoogste niveau mogen acteren, met deelnames aan de Olympische Spelen van Seoul 1988 en Barcelona in 1992.

Technische directeur Ralf van der Rijst: “We zijn erg blij met de komst van Jacqueline vanaf 1 maart 2017. Ze heeft de afgelopen jaren al bewezen veel te brengen op het gebied van kennis over de techniek en het mentale aspect van de handboogsport. Ze heeft zelf ervaren hoe het is om topsporter te zijn en brengt dit over naar de sporters. Als hoofdfocus heeft Jacqueline de dames recurve. Samen met Olympisch bondscoach Ron van der Hoff zal ze de dames senioren begeleiden in hun route naar Tokio. Samen met Emiel Custers als bondscoach van Jong Oranje en de RTC trainers in het land zal Jacqueline de dames jeugdschutters helpen om zich verder te ontwikkelen.”