Mike Schloesser heeft in Bangkok de tweede wereldbeker van het indoorseizoen op het onderdeel compound gewonnen. De Limburger versloeg in de finale de Amerikaan Kristofer Schaff 149-147.

De nummer 1 uit de plaatsingslijst versloeg in zijn aanloop naar de finale met ogenschijnlijk gemak Yip Pui Lam, de spanjaard Blazquez en de Amerikaan Houser. In alledrie de rondes bleef Mike foutloos met 150 punten.

In de halve finale belandde pas zijn eerste pijl buiten de 10, maar met 148-147 over Morgan Tate (USA) voldoende voor de plaats in de finale. Ook daarin was een Amerikaan de tegenstander, Kris Schaff. De nummer 2 uit de plaatsingslijst kwam twee punten tekort om de Limburger van het goud te weerhouden; 149-147.

“Ik had vertrouwen in mijn vorm in aanloop naar dit toernooi. Het indoorseizoen loopt goed tot nu toe, en het is fijn deze titel aan de lijst toe te mogen voegen.”