Zaterdag 15 juni en zondag 16 juni 2018 zullen twee handboogschutters van St. Switbertus te Lichtenvoorde een aanval gaan doen op een record uit het Guiness Book of Records

Een team van twee personen dat in 24 uur een recordaantal punten schiet op de 18 meter afstand. Dit record is op dit moment nog steeds in handen van twee Engelse schutters die hun prestatie hebben neergezet in juni 2009. Destijds hebben zij het record op 37.359 punten vastgezet!

Mike Reukers en Pascal Koolhof zullen dit record proberen te verbreken. Dit alles om op een unieke wijze geld in te zamelen voor onze club, die midden in de maatschappij van Lichtenvoorde staat. Om de verbondenheid met  de Lichtenvoordse samenleving te benadrukken zal 50 % van de sponsoropbrengst worden gedoneerd aan diverse goede doelen in Oost Gelre. Op dit ogenblik vindt er nog overleg plaats over welke mooie doelen dit zullen worden.

Mike en Pascal zijn al volop in training om dit doel te gaan bereiken. Zij vragen echter ook uw hulp om dit doel te bereiken. Net als de vele vrijwilligers die dit weekend actief zijn, kunt u ook uw steentje bijdragen door “sponsoren” te vinden voor hun actie. Om de drempel zo laag mogelijk te houden, vragen zij voor hun unieke actie € 0,005 cent per geschoten pijl én € 2,50 indien het record zal worden verbroken. Dit komt uiteindelijk neer op maximaal   € 17,50 per sponsoring.

Voor meer informatie of vragen, bekijk we Facebook pagina van: Shoot2Win2Gether

https://www.facebook.com/Shoot2Win2Gether-410674236143212/