In Antalya, tijdens de laatste wereldbeker voor het WK in Den Bosch, heeft Steve Wijler een plaats veroverd in de finale op het onderdeel recurve. In de compoundklasse maakt Mike Schloesser zich op voor brons.

Na een teleurstellende start van het seizoen, met een 17e klassering in Medellin en een 33e  klassering in Shanghai, heeft Steve Wijler aan de vooravond van het WK in ‘s-Hertogenbosch zijn vorm weer hervonden. Tijdens de kwalificatieronde in Antalya shoot de Limburger met 684 punten (plaats 4) een persoonlijk kwalificatie record. Wijler zette in de eliminaties zijn vorm door met klinkende overwinningen over Verma (6-4), Galiazzo (7-1), Li (6-4) en in de halve finale Gazoz (6-4). In de finale treft de nummer 2 van de wereldranglijst de Amerikaan Ellison, die in de kwartfinale Sjef van den Berg uitschakelde.

in de compound klasse mag Mike Schloesser zich gaan opmaken voor de bronzen finale. De aanvoerder van de wereldranglijst zette zich tijdens de kwalificatie ronde ook op de koppositie met 713 van de maximaal 720 punten. In de halve finale werd de Limburger in shoot-off uitgeschakeld door de Amerikaan Schaff. In de finale treft Schloesser de Colombiaan Munoz.