De maand september kunnen wij omdopen tot de NK-maand met maar liefst vier nationale kampioenschappen. Maar naast onze eigen kampioenschappen vindt ook de Nationale Sportweek van NOC*NSF plaats, een uitgelezen kans om onze mooie sport nog bekender te maken.

Daarom willen wij alle verenigingen motiveren om de komende periode mee te doen aan de eerder gestarte leden- en promotiecampagne ‘Free your mind’. Samen maken wij onze sport nog bekender bij het Nederlandse publiek.

Waarom zouden wij mee doen?
Allerlei mogelijkheden ontstaan bij draagkracht voor de sport, en deze draagkracht ontstaat weer vanuit bekendheid. Met deze campagne creëren wij samen meer aandacht en bekendheid, en daarmee meer mogelijkheden voor jullie als vereniging.

Hoe kunnen wij meedoen?
Meedoen doe je door de campagne uit te dragen, en ons op de hoogte te brengen van de eventuele activiteiten. Denk hierbij aan het plaatsen van banners of teksten uit de toolkit, of het aanbieden van mogelijkheden voor geïnteresseerden om eens op de vereniging te komen kijken.

Toolkit?
In de aanloop naar het WK Handboogschieten in Den Bosch hebben wij een toolkit met handige ‘bouwstenen’ ontwikkeld waarmee verenigingen gemakkelijk kunnen bijdragen aan de landelijke campagne. Deze toolkit bevat teksten, beelden en een handleiding met handige tips om alles zo goed en efficiënt mogelijk in te zetten.

Wat moeten wij doen om deze toolkit te krijgen?
Deze toolkit sturen wij je toe als je bij ons aangeeft of je een activiteit organiseert in september, of dat je alleen op het gebied van communicatie wilt bijdragen aan de campagne.

Zijn wij de enigste of doen meer verenigingen mee?
Op dit moment komen er constant berichten binnen van verenigingen door het hele land die in september actief zijn, en/of willen bijdragen aan de campagne. Twijfel daarom niet langer en laat ons via onderstaande link weten wat jij gaat doen met de campagne!

Ik doe mee met ‘Free your mind’

Tip: Vul de bovenstaande vragen in om de toolkit te ontvangen