De coronacrisis houdt de hele wereld, inclusief de Nederlandse handboogsportwereld in zijn greep. Dit heeft gevolgen voor de manieren waarop we in Nederland kunnen sporten. Verenigingen zijn bijna twee maanden volledig gesloten geweest en kunnen – mits er een geschikte buitenaccommodatie is – pas sinds 29 april de activiteiten langzaam hervatten. Trainingen en nog geen andere dan clubwedstrijden. De impact is groot voor de NHB en haar verenigingen. Als bond proberen wij op dit moment de gevolgen van de coronacrisis op korte en lange termijn in kaart te brengen. Voor de bond maar dus zeker ook voor haar verenigingen en leden. Om meer inzicht te krijgen in de actuele situatie bij onze verenigingen is een korte enquête opgesteld. Dit inzicht helpt ons in het gericht behartigen van jullie belangen tijdens de gesprekken met NOC*NSF en andere partijen.

De enquête is gesloten. We hebben ruim 100 reacties ontvangen, welke nu worden verwerkt. Via een speciale editie van de NHB-nieuwsbrief wordt u binnenkort geïnformeerd over de uitkomsten.

Dank voor uw medewerking!