De afgelopen week is de handboogsport volop in de media geweest. In de aanloop naar de Europese Kampioenschappen, die vandaag zijn begonnen in Antalya, wisten de media de handboogsport goed te vinden. Mede door de mooie prestaties bij de World Cup in Lausanne en de Conquest cup in Istanbul. In diverse nationale media kreeg de handboogsport aandacht die het verdient. Hier een overzicht.

Trouw: Een interview met Steve Wijler en zijn poging om opnieuw Europees Kampioen te worden. Klik hier voor het artikel.

Telegraaf: Artikel met bondscoach Ron van der Hoff over de successen van de afgelopen weken en de fitheid van de TeamNL sporters die zich voorbereiden op de Olympische Spelen. Klik hier voor het artikel.

Brabants Dagblad: Een artikel met de ambities van TeamNL sporter Rick van der Ven voor het EK en de Olympische Spelen. Klik hier voor het artikel.

Eindhovens Dagblad: Een interview met de 19-jarige Laura van der Winkel onder haar EK-debuut bij de senioren en haar Olympische reserveplek. Klik hier voor het artikel.

Hart van Nederland: Een erkenning voor het harde werk van alle handboogverenigingen in Nederland toen demissionair premier Rutte de handboogsport specifiek benoemde in een persconferentie. Klik hier voor het artikel

Heb jij nog meer in de media gezien over de handboogsport? Laat het ons weten via communicatie@handboogsport.nl