Wij zijn de afgelopen weken hard bezig geweest om de venues op papier te krijgen en een sterk coördinerend team Archery met veel handboog specifieke kennis samen te stellen voor het EK Para Archery in Augustus. Om dit als goed georganiseerde evenement tot een mooi einde te kunnen brengen hebben we vrijwilligers nodig die weten wat het is om een multisport- en handboog evenement op dit niveau te ondersteunen. Wij zijn dus hard op zoek naar jullie!

Het European Para Championships (EPC) is van 8 tot en met 20 augustus dit jaar in Rotterdam en is een multisport evenement met tien verschillende sporten. Handboogschieten zal een van de tien sporten zijn op dit grootse event dat voor onze sport zal plaatsvinden van 13 tot 20 augustus op drie geweldige locaties in Rotterdam. Met als slotstuk de finale ronden op de Kop van Zuid voor Hotel New York.
Eveneens zal dit een kwalificatie moment zijn voor de sporters om zich te plaatsen voor de Paralympische Spelen Parijs 2024.

Geef je nu op!
Wil jij ons team versterken en dit mooie event tot een succes maken? Voor eventuele vragen en/of om je op te geven kan je contact opnemen met: David Stevenhagen – 0641712882 – inoutevents@hotmail.com.