De strijd om de nationale titels Indoor voor 2024 barst bijna los. In het weekend van 13 en 14 januari zullen de Nederlandse Kampioenschappen Indoor plaatsvinden. De kampioenschappen voor de senioren (barebow, compound en recurve) en de jeugd (compound en recurve) zullen voor de zesde maal in successie plaatsvinden in de vertrouwde omgeving van de Maaspoort Den Bosch.

Inschrijven is nog mogelijk tot en met 7 januari maar op de voorlopige deelnemerslijst vinden we bekende namen zoals Steve Wijler (won eerder Olympisch zilver), Willem Bakker (won eerder Europees Goud tijdens EK Veld), Mark de Gier en Roy Klaassen (wonnen samen brons op het EK Para), record nummer één van de wereld Mike Schloesser, meervoudig Nederlands Kampioen Sanne de Laat en Gaby Schloesser (Olympisch zilver). Daarnaast zien we sporters uit de nationale TeamNL selectie en oudgedienden zoals Rick van den Oever en Sjef van den Berg.

Deelnemerslijst
Klik hier voor de deelnemerslijst van het NK Indoor Onder 18 & Onder 21
Klik hier voor de deelnemerslijst van het NK Indoor Senioren

Tijdschema
Klik hier voor het voorlopige tijdschema van het NK Indoor Onder 18 & Onder 21
Klik hier voor het voorlopige tijdschema van het NK Indoor Senioren

De Maaspoort is gelegen aan de Marathonloop 1 in ‘s-Hertogenbosch.
Op beide dagen is publiek van harte welkom om de beste indoorschutters van Nederland, van dichtbij aan het werk te zien.