De Run-Archery wedstrijdagenda voor 2019 is vastgesteld. Reserveer de data gelijk in je agenda en beter nog meldt je gelijk aan via een mail naar de organisatie. Of makkelijk in 1x voor alle wedstrijden via één mail naar runarchery@st-switbertus.nl onder vermelding van naam, land, geboortejaar, geslacht, vereniging, eventueel NHB bondsnummer en verklaring of je akkoord bent met gebruik van foto en naam voor publicatie.

Een week voor de Nederlandse seizoen opening in Lichtenvoorde is op 6 april de wedstrijd in Werder; we zijn dan van harte uitgenodigd door onze sportvriendin Sandra Szulc. Het lijkt ons leuk in Werder met een grote Nederlandse afvaardiging van de partij te zijn! Tip: deze wedstrijd is mooi te combineren met een bezoek aan Berlijn. De bedoeling is om samen te rijden. 

Bekijk om na te genieten  het verslag van de laatste wedstrijd en finale van de CUP2018 in Wageningen; nu met veel prachtige foto’s onder hyperlinks.